Skip to content

ONTDEK MEER

MAAK KENNIS MET DE MARINE TECHNICUS OPLEIDING BIJ DE KMTO!

Opleiding Marine Technicus

Heb je interesse in een opleiding in de maritieme sector? En wil je na je studie voor de Koninklijke Marine gaan werken? Dan is het nieuwe opleidingstraject MBO Marine Technicus echt iets voor jou! We nodigen je uit om een dag (eventueel met een ouder/begeleider) in Den Helder door te brengen of een call te plannen met één van onze recruiters. Meld je aan voor de kennismakingsdag op woensdag 19 juni! 

*KMTO staat voor Koninklijke Marine Technische Opleidingen. 

Direct aanmelden
Logo Marine technicus

Een combinatie tussen een reguliere- en
een militaire opleiding

 

Opleiding Marine Technicus

Heb je interesse in een opleiding in de maritieme sector? En wil je na je studie voor de Koninklijke Marine gaan werken? Dan is het nieuwe opleidingstraject MBO Marine Technicus echt iets voor jou! We nodigen je uit om een dag (eventueel met een ouder/begeleider) in Den Helder door te brengen of een call of afspraak te plannen met één van onze recruiters!

Logo Marine technicus

Een combinatie tussen een reguliere- en
een militaire opleiding

 

Hoe ziet een KMTO-dag eruit?

Een aantal keer per jaar organiseren we KMTO-dagen. Tijdens deze dagen kun je deelnemen aan informatieve sessies en rondleidingen. Bovendien bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse activiteiten, zoals een eventuele vaartocht door de Marinehaven of een bezoek aan een Marineschip (afhankelijk van beschikbaarheid). De eerstvolgende kennismakingsdag vindt plaats op woensdag 19 juni. Ben jij erbij? 

Maak kennis met de Marine Technicus opleiding!

Geïnteresseerd? Geef onderstaand je gegevens door en we nemen contact met je op. Tot binnenkort!

DE MARITIEME SECTOR

Wij werken o.a. samen met:

Back To Top